Prijedlog aktivnosti za rad kod kuće u izvanrednim okolnostima

Zagreb, 03.06.2020.


Poštovani roditelji,

 
S osobitim zadovoljstvom vas  obavještavamo da smo se u velikom broju vratili pod krov našeg vrtića. U njemu je opet zaigrano, veselo. Prostorom  odjekuju dječji glasovi, čuje se vika i uobičajena graja. Sretni smo jer smo nakon višetjednog izbivanja OPET ZAJEDNO. Djeca i odrasli su začuđeni izgledom vrtića koji je nakon velikog stradanja u potresu, zasjao sav obnovljen, u novim bojama.
Zahvaljujemo vam na strpljivosti i povjerenju koje ste nam iskazali u proteklom, teškom razdoblju, prepunom izazova. Mnogi od vas su čežnju za prijateljima i vrtićem zamijenili igrama i izborom aktivnosti  „vrtića na daljinu“. Odgojiteljice i stručni suradnici su nastojali pripremiti svaki tjedan one aktivnost koje  su, vjerujemo, mogle  ublažiti težinu izoliranosti i ostanka doma.
Takav oblik rada, tj „vrtić na daljinu“ s povratkom u vrtić neće više biti aktualan. Igrati ćemo se u vrtiću, s prijateljima koje nismo dugo vidjeli. A „vrtića na daljinu“ ćemo se prisjećati. Bilo je to jedno novo iskustvo za sve nas!

Bilo bi nam važno čuti vaše mišljenje o tome jesmo  li smo u tome uspjeli.  Molimo vas da nam odgovorite na kratku anketu o „vrtiću na daljinu“  koja se nalazi na slijedećoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpo0-x8B2C7cQWpSm8LqlGzIdIsIryhxDJs7x6Gsgq4zZnLQ/viewform?usp=sf_link

Ljeto je pred nama. U vrtiću ćemo nastojati i nadalje slijediti upute HZJZa kako bismo sačuvali zdravlje djece i odraslih. Poticat ćemo  ponašanja i  navike koje nam u tome mogu pomoći. Molimo i vas roditelje da nam u tome, kao što ste činili do sada i nadalje budete podrška.
Prije svega iznimnom suradnjom koju ste i do sada pokazali.
Hvala vam!
A igra se nastavlja!
 
 


Ispiši stranicu